Минфин - Курсы валют Украины

Установить
14 ноября 2016, 18:09 Читати українською

Кредобанк підтримав ХІІ фестиваль «Ніч у Львові»

Кредобанк в черговий раз підтримав одну з найбільших подій культурного життя Львова – ХІІ культурно-промоційний фестиваль «Ніч у Львові». У рамках проекту, що 11-13 листопада відкрив двері найцікавіших об’єктів міста у нічний час, відбулося понад 100 різноманітних заходів та акцій.

«Родзинкою» цьогорічної осінньої «Ночі у Львові» стала перша в історії фестивалю подія за межами Львова – вечірній концерт в Олеському замку, що за 60 кілометрів від Львова. У замку відбувся концерт гурту «Рококо» та презентація проекту «Колискові для Олекси» від Соломії Чубай, а також нічна екскурсія залами замку. З-поміж інших подій фестивалю варто відзначити виставку флуоресцентних картин Олени Романової у підвалах львівської Ратуші, тематичні екскурсії «Потаємні куточки вілли Грушевських» у меморіальному музеї Михайла Грушевського, органні концерти, проект «Музика крізь століття» у музично-меморіальному музеї Соломії Крушельницької, а також тематичні екскурсії експозиціями Національного музею імені Андрея Шептицького у Львові. Загалом заходи ХІІ «Ночі у Львові» відвідали понад 10 тисяч мешканців та гостей Львова.

«Ніч у Львові» — одна з найцікавіших пізнавальних подій нашого міста, яка кожного разу відкриває щось нове і гостям Львова, і львів’янам. Кредобанк як найбільший банк Західної України та банк, головний офіс якого вже понад 26 років працює у Львові, вже підтримує проект «Ніч у Львові» за доброю традицією, – говорить заступник голови Правління Кредобанку Даміан Раґан. – Особливо приємно, що цього разу «Ніч у Львові» вийшла за межі міста, і ця спроба виявилася вдалою. Сподіваємося, що наступна, літня «Ніч у Львові» принесе чимало нових відкриттів як львів’янам, так і гостям міста».

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться