Минфин - Курсы валют Украины

Установить
11 ноября 2016, 8:40 Читати українською

Провидна подвела итоги деятельности за сентябрь 2016 г. на рынке «автогражданки»

Згідно з даними звіту МТСБУ, за підсумками вересня 2016 року СК «Провідна» займає перше місце за сумою страхових зборів з обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників («автоцивілка»). Сума нарахованих премій у вересні 2016 р. склала 22,57 млн грн. Обсяг страхових платежів збільшився на 14.6%.

Також СК «Провідна» займає перше місце за кількістю прийнятих рішень про виплату страхових відшкодувань та сумою страхових виплат по «автоцивілці». У звітному періоді нарахована сума страхових відшкодувань склала 12,08 млн. грн. Кількість укладених договорів за цей період перевищила 55 тис шт.

За підсумками 9 місяців 2016 року за кількістю прийнятих рішень про виплату страхових відшкодувань та нарахованою сумою страхових відшкодувань за «автоцивілкою» СК «Провідна», також утримує перше місце на ринку. Сума нарахованих виплат з початку року склала понад 78,5 млн грн.

Загальна сума страхових зборів СК «Провідна» за «автоцивілкою» за результатами дев’яти місяців перевищила 198,9 млн грн, кількість реалізованих полісів за цей період становить 500,2 тис шт. За цими показниками Провідна займає друге місце на ринку страхування України.

Також слід зазначити, що згідно з останньою оцінкою діяльності страховиків-членів Моторного (транспортного) страхового бюро України (МТСБУ), страхова компанія «Провідна» отримала найвищий бал відразу за трьома показниками: «загальна оцінка діяльності страховика», «якість врегулювання збитків» і «рівень скарг від потерпілих і страхувальників».

9 листопада 2016 р, Провідної був підписаний протокол про вступ у силу Угоди про пряме врегулювання збитків. Підписання відбулося в рамках зборів учасників Угоди, ініційованому МТСБУ. Вже з 1 грудня Провідна, роблячи крок назустріч клієнтам, починає роботу в умовах прямого врегулювання.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться