Минфин - Курсы валют Украины

Установить
21 сентября 2016, 16:45 Читати українською

Кредобанк підтримав ІІІ Special Olympics Open Games-2016 у Львові

Кредобанк підтримав найбільші в історії України міжнародні змагання для дітей та молоді з порушеннями інтелекту – III Special Olympics Open Games, що відбулися 15-18 вересня у Львові та були внесені до міжнародного календаря спеціальних олімпіад. Зокрема, банк допоміг організувати пряму трансляцію змагань на великому екрані на площі Ринок у Львові.

Протягом ігор атлети змагалися у восьми видах спорту за програмою спеціальних олімпіад – футболу, флорболу, об’єднаного баскетболу, настільного тенісу, плавання, плавання у відкритій воді, каякінгу та бочча у шести спортивних комплексах Львова. Участь у змаганнях взяли 600 учасників з 17 регіонів України, а також з Литви, Латвії, Польщі, Румунії, Азербайджану, Угорщини та Бельгії. Після змагань для всіх учасників ігор було організовано цікаві екскурсійно-пізнавальні програми. Ігри організувала львівська громадська організація «Самі» за підтримки Львівської облдержадміністрації, Львівської міської ради та Львівського державного університету фізичної культури.

Кредобанк підтримав проведення ІІІ Special Olympics Open Games у Львові як добру можливість для дітей та молоді з особливими потребами продемонструвати свої спортивні досягнення та інтегруватися в суспільство, а організована пряма трансляція допомогла привернути увагу до цієї справді масштабної та непересічної спортивної події для Львова, де знаходиться головний офіс Кредобанку, – говорить заступник голови правління Кредобанку Даміан Раґан.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться