Минфин - Курсы валют Украины

Установить
20 сентября 2016, 19:18 Читати українською

Журнал «InsuranceTOP» опубликовал рейтинги страховых компаний Украины по итогам работы в 1 полугодии 2016 года

СК«Арсенал Страхування» виграла тендер зі страхування заставного майна НАЕК «Енергоатом»

НАЕК «Енергоатом» визнав страхову компанію «Арсенал страхування» переможцем тендеру зі страхування майна від вогневих ризиків, стихійних явищ, фінансових збитків і добровільного страхування майна, яке передається в заставу Укрексімбанку (лот №1) та майна, переданого в заставу Укргазбанку (лот № 2).Як повідомляється в системі електронних закупівель ProZorro, цінова пропозиція страховика по лоту №1 становить 1,723 млн грн, по лоту №2 – 1,122 млн грн.

Компанія застрахує майнові інтереси страхувальника, пов'язані з володінням, розпорядженням та користуванням готовою продукцією, – електроенергією, що виробляється, і тою, що буде вироблена в майбутньому (є предметом застави і забезпеченням виконання зобов'язань НАЕК перед банками), а також майнові інтереси, пов'язані з можливими збитками НАЕК в зв'язку з перервою у виробництві.

Крім СК «Арсенал Страхування» в торгах по лоту №1 брала участь компанія «Довіра-Поліс», пропозиція якої становила 1,302 млн грн, і була відхилена в зв'язку з невідповідністю умовам тендерної документації, а також АСК «ІНГО Україна» з ціновою пропозицією в розмірі 1,786 млн грн. СГ «ТАС» подала пропозицію по лоту №2 в розмірі 1,191 млн грн.

Згідно з повідомленням, очікувана вартість закупівлі послуг становила 3 млн грн: по лоту №1 – 1,8 млн грн, по лоту №2 – 1,2 млн грн. | Інтерфакс-Україна

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться