Минфин - Курсы валют Украины

Установить
29 августа 2016, 11:54 Читати українською

Кредобанк розпочав випуск карт MasterCard World Elite

З серпня 2016 року Кредобанк розпочав випуск картки преміум-класу MasterCard World Elite, ставши одним з кількох банків України, що пропонують цю карту на українському ринку. Карта, що випускається з чіповим захистом та підтримкою безконтактних розрахунків, надає можливість клієнтам користуватися низкою переваг та додаткових безкоштовних послуг, доступних у будь який час у будь якому куточку світу.

Зокрема, держателі карт MasterCard World Elite отримують можливість безкоштовно отримувати готівку у будь-якому банкоматі світу, безкоштовно замінювати карту при втраті чи пошкодженні, безкоштовне туристичне страхування, що включає покриття затрат на лікування, евакуацію транспорту, витрат через крадіжку документів, затримки авіарейсів або багажу, право безкоштовного входу в зони Lounge Key аеропортів Києва, Праги, Будапешту, Відня, Бухаресту, а також пропозиції преміальних клубів Hertz Gold Plus Rewards® та Avis Preferred Club. Окрім того, держателям таких карт доступна послуга термінової видачі готівки за кордоном від глобальної служби підтримки MasterCard Global Services, безкоштовне підключення до послуги MasterCard LoungeKey та розширений Concierge Service, а також безкоштовна видача додаткових платіжних карт з підтримкою безконтактних розрахунків.

Випуск преміальних карт MasterCard World Elite надає можливість Кредобанку забезпечити сервіс найвищого рівня для найвибагливіших клієнтів, – говорить директор Департаменту карткового бізнесу Кредобанку Дмитро Лучко. – Винятковими перевагами цієї карти є можливість безкоштовного отримання готівки у будь-якому банкоматі світу, численні знижки в магазинах, безкоштовне користування бізнес-залами аеропортів, безкоштовне розширене туристичне страхування та консьєрж-сервіс, що включає персональні нагадування, запити за календарем та обробку документів».

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться