Минфин - Курсы валют Украины

Установить
1 августа 2016, 12:07 Читати українською

Клієнти Кредобанку отримали можливість самостійного встановлення лімітів
платіжних карт

Кредобанк розширює можливості системи Інтернет-банкінгу для фізичних осіб «КредоДайрект». Відтепер користувачі системи мають змогу самостійно, без звернення на гарячу лінію банку, встановлювати ліміти на видаткові операції за своїми платіжними картами.

Функція зміни лімітів за платіжними картами доступна у меню «Карти» системи «КредоДайрект». Змінити можна ліміти на отримання готівки, розрахунки в торгово-сервісній мережі та окремо на розрахунки в мережі Інтернет. Для зміни ліміту потрібно вписати бажаний ліміт у відповідне меню та підтвердити операцію кодом з SMS-повідомлення від банку або ж з карти одноразових паролів. У меню «Карти» користувачі системи також можуть переглядати в ній перелік відкритих платіжних карт, доступні кошти на них, статуси карт та іншу детальну інформацію.

«Можливість самостійного управління лімітами за платіжними картами в системі «КредоДайрект» робить користування платіжними картами банку комфортнішим для клієнтів – адже тепер для встановлення лімітів не потрібно дзвонити на гарячу лінію банку, – говорить директор департаменту електронного бізнесу Кредобанку Богдан Терлецький. –Кредобанк постійно працює над розширенням можливостей «КредоДайрект», аби забезпечити ще більше функцій та можливостей для безпечного здійснення будь-яких розрахунків».

Система Інтернет-банкінгу «КредоДайрект» надає можливість її користувачам отримувати інформацію про актуальне сальдо на банківських картках, безкоштовно поповнювати рахунки мобільних телефонів GSM-операторів України, переглядати залишки за своїми рахунками, здійснювати швидкі платежі на рахунки у будь-якому банку України, створювати та зберігати шаблони платежів, проводити регулярні платежі, проводити розрахунки за комунальні послуги, а також відкривати депозити без візиту до відділення банку. У системі використовується авторизація за допомогою картки одноразових паролів або за допомогою одноразових паролів в SMS-повідомленнях. «КредоДайрект» має мобільну версію, адаптовану для мобільних пристроїв будь-якої операційної системи та діагоналі екрана, а також мобільні аплікації для систем iOS та Android. Додатковою перевагою системи є знижений тариф на перекази в межах України в сумі до 10 000 гривень – 1 грн незалежно від суми.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться