Минфин - Курсы валют Украины

Установить
13 июня 2016, 16:16 Читати українською

Кредобанк пропонує бізнесу інвестиційні кредити зі зниженими ставками

Кредобанк розпочинає акцію з кредитування підприємств «Вигідні інвестиції», у рамках якої українські підприємства малого, середнього та великого бізнесу можуть отримати кредити на розвиток бізнесу на строк до 6 років зі зниженою відсотковою ставкою – від 19% річних.

Згідно з умовами акції, підприємства можуть отримати кредит у гривнях на придбання та модернізацію основних засобів або ж нерухомості, причому як на прямі інвестиції, так і на відшкодування раніше понесених витрат або ж на рефінансування раніше виданих інвестиційних кредитів. Зокрема, об’єктами кредитування є:

— придбання, модернізація (реконструкція) та/або перебудова основних засобів (земельних ділянок, будинків, споруд, пристроїв, устаткування, обладнання, транспортних засобів,  агротехніки і самохідного чи причіпного обладнання, які призначені для використання у веденні сільськогосподарського циклу та іншої діяльності клієнтів, пов’язаних з сільським господарством;

— купівля об’єктів незавершеного будівництва та/або будівництво нежитлової нерухомості або об’єктів житлово–цивільного призначення для подальшого використання у комерційних цілях.

Максимальний термін кредитування – 72 місяці. Обов’язковою умовою є власна участь позичальника в інвестуванні не менш як 10%. Відсоткова ставка за кредитом складає 19% річних у перший рік кредитування та UIRD3М+3% у наступні роки кредитування. Максимальна сума кредитування – вартість об’єкту з урахуванням всіх податків та митних платежів. Забезпеченням за кредитом може бути об’єкт інвестиції та/або інше ліквідне майно. Є можливість відтермінування погашення основної суми боргу на строк до 12 місяців. Пропозиція дійсна до 5 серпня 2016 року.

Незважаючи на непросту макроекономічну ситуацію, Кредобанк не зупиняв кредитування українських підприємств та продовжує активно видавати кредити для бізнесу, – говорить заступник Голови Правління Кредобанк Даміан Раґан. – Сподіваємось, що літня акція від банку стане чудовою можливістю отримати довгостроковий кредит на розвиток власної справи за зниженими ставками»

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться