Минфин - Курсы валют Украины

Установить
6 июня 2016, 17:24 Читати українською

Діамантбанк завершує процедуру збільшення статутного капіталу

В рамках програми докапіталізації банків Діамантбанк провів збільшення статутного капіталу та проходить процес його реєстрації у Національному банку України.

Зазначимо, що за перше півріччя 2016 року банк значно покращив свої фінансові показники.  Банком збільшено статутний капітал на 300 млн грн. Таким чином, розмір статутного капіталу Діамантбанку становить 510 млн грн. За рахунок надлишку ліквідності банку збільшено портфель облігацій внутрішньої державної позики до 2-х мільярдів гривень. Так, питома вага облігацій внутрішньої державної позики в активах банку складає більше 26%.

Позитивні зрушення відбулись у пасиві балансу банку. Станом на 01 червня 2016 року банком додатково залучено коштів на 1453 млн грн у порівнянні з показниками, що діяли на 01 січня 2016 року.

Крім того, банком активно здійснюється кредитування клієнтів, що дає розвиток великому та середньому бізнесу в країні.

Найближчим часом Діамантбанк має намір провести чергове збільшення капіталу та розширити свою присутність у регіонах України.

У січні 2016 року Діамантбанк достроково в повному обсязі погасив перед Національним банком України заборгованість по кредиту рефінансування.

Діамантбанк виконує вимоги та рекомендації Національного банку України, продовжує виконувати свої обов’язки перед кредиторами, клієнтами-вкладниками та позичальниками, надає повний комплекс фінансових продуктів для середнього та великого бізнесу.

Комментарии - 2

+
0
ВсёБудетХорошо ;*****
ВсёБудетХорошо ;*****
6 июня 2016, 19:03
#
А представитель Фонда по какой причине сидит в этом банке????
+
0
supervovan
supervovan
7 июня 2016, 14:52
#
А откуда такая инфо??
Разве представитель Фонда не начинает «сидеть в банке» только после ввода в банк временной администрации? Так тут вроде только шумиха как следствие недобросовестной конкурентной борьбы.
Или вы с представителем НБУ перепутали? Есть достоверное подтверждение этого?
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться