Минфин - Курсы валют Украины

Установить
3 июня 2016, 16:56 Читати українською

Кредобанк отримує високі оцінки в рейтингах експертної та медіа-спільнот України

Кредобанк продовжує отримувати високі оцінки у рейтингах українських експертних та медійних спільнот. Так, банк посів друге місце у рейтингу найнадійніших банків України станом на червень 2016 року, складеному журналом «Форіншурер» — виданням, що спеціалізується на висвітленні питань страхування в Україні, а також увійшов до ТОП-10 за двома номінаціями щорічного дослідження «50 найбільших банків України» за версією видання «Фінансовий клуб».

При складенні рейтингу аналітики журналу «Форіншурер» використали дані офіційної статистики українських банків, наданої Національним банком України. При визначенні переможців враховувалася здатність банку без затримок повернути депозити, а також рівень підтримки банків акціонерами та державою. Під надійністю експерти журналу розуміють здатність фінансової установи долати несприятливі фактори у своїй діяльності.

Кредобанк також отримав друге місце в номінації «Автокредити» та 8-ме місце в номінації «Кредити малому і середньому бізнесу» у щорічному дослідженні «50 найбільших банків України» за версією агентства «Фінансовий клуб», де в загальному заліку банк посів 14-те місце. Окрім того, Кредобанк увійшов до ТОП-3 рейтингу надійності банківських депозитів за версією агентства «Стандарт-рейтинг» та до ТОП-5 рейтингу надійності українських банків від журналу «Гроші», складених за підсумками І кварталу 2016 року. У квітні банк посів друге місце у рейтингу наднадійних банків України за версією журналу «Власний рахунок».

«Найвищі місця у рейтингах української експертної та медійної спільнот підтверджують як високу надійність та ефективність роботи Кредобанку, так і довіру до нього з боку клієнтів та партнерів, — говорить заступник Голови Правління Кредобанк Даміан Раґан. – Сьогодні банк, маючи найвищі рейтинги за національною шкалою, надає клієнтам якісні послуги з європейським рівнем надійності».

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться