Минфин - Курсы валют Украины

Установить
30 мая 2016, 23:40 Читати українською

Пиреус Банк вошел в перечень 20 ведущих банковских учреждений Украины, — ежегодный рейтинг

Рейтинг «50 ведущих банков Украины — 2016» подготовлен Финансовым клубом при сотрудничестве с журналом «Новое Время».

Піреус Банк увійшов до переліку 20 провідних банківських установ, — щорічний рейтинг 
Щорічний рейтинг «50 провідних банків України» підготовлено Фінансовим клубом у співпраці з журналом «Новое время» 

Піреус Банк увійшов до переліку 20 провідних банківських установ згідно з рейтингом 50 провідних банків України з підсумковим балом 4920.

Всього Піреус Банк взяв участь у 9 номінаціях, в двох з яких увійшов до десятки найкращих банків: за умовами карткових кредитів та інтернет- банкінгу. У межах рейтингу «карткові кредити» досліджувалися послуги з надання банками кредитів по карткам Visa Classic/MasterCard Standard. До уваги приймалися такі критерії як середня ефективна ставка за рік, максимальна сума позики, пільговий період (без нарахування процентів), штрафи за несвоєчасне погашення, кількість торгових точок, а також кількість нових клієнтів, що скористалися даною послугою. При розрахунку рейтингу у номінації «Інтернет-банкінг» враховувалася кількість клієнтів, які активували повний доступ до управління рахунком, функціонал інтернет-банкінгу (можливість поповнення депозиту, погашення кредиту, надання принтскрина квитанції, отримання виписки по рахунку, оформлення кредитних заявок, онлайн переказів, сплати комунальних послуг, а також SWIFT — переказів на сайті банку).

Також до переліку 20 — ти банків провідних банків України надійшли Ощадбанк, Приватбанк, Креді Агриколь Банк, ПУМБ, Райффайзен Банк Аваль, Укрсоцбанк, Альфабанк, ОТП Банк та ін. Щорічне дослідження «50 провідних банків» виходить вже п’ятий рік поспіль. Рейтинг ґрунтується на квартальній звітності та внутрішній інформації банків, що було спеціально надано банківськими установами організатору рейтингу — «Фінансовому Клубу». До складу експертної ради дослідження «50 провідних банків України» входить низка провідних банкірів України, зокрема К. Шевченко, голова правління Укргазбанку, Т. Савощенко, голова правління Укрсоцбанку, С. Наумов, голова правління Піреус Банку, І.Волох, голова правління Універсал Банку.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться