Минфин - Курсы валют Украины

Установить
20 мая 2016, 17:34 Читати українською

Повідомлення Фідобанку


В зв'язку з введенням в Фідобанк Тимчасової адміністрації заміна реквізитів для отримання відсотків, бонусів за програмою лояльності та суми вкладу за депозитними програмами:  «Добробут», «Капітал» та «Пенсіонеру» через відділення Фідобанк тимчасово призупинена.

На поточний момент здійснити заміну реквізитів можливо у Відділенні №3, яке розташоване за адресою: 01103, м. Київ, вул. Драгомирова, 3.
Для клієнтів, які проживають в інших регіонах, до моменту відкриття відділень Фідобанк заміна реквізитів буде здіснюватися за новою процедурою, порядок якої буде визначено найближчим часом. Інформацію про процедуру заміни реквізитів буде розміщено на корпоративному сайті КБ Євробанк у розділі.
Банк просить слідкувати за оновленнями інформації.

Банк просить прийняти вибачення за тимчасові незручності і поставитися з розумінням до ситуації, що скалалася. Докладаєтся максимальні зусиля для вирішення ситуаціїї в найкоротші строки.

Також банк просить звернути увагу, що Національний банк України погодив громадянину Республіки Казахстан Болату Назарбаєву набуття прямої істотної участі у КБ Євробанк у розмірі 50%. Про це йдеться у рішенні Комітету з питань нагляду та регулювання діяльності банків, нагляду (оверсайту) платіжних систем від 18 травня 2016 року № 247.
На сьогодні на розгляді Національного банку також знаходиться пакет документів щодо придбання фізичною особою – громадянином Казахстану решти акцій КБ Євробанк. Рішення щодо цього пакета документів ще не прийнято. 

Комментарии - 1

+
0
diana555
diana555
25 июля 2016, 15:56
#
Хочу что бы то может передать ОГРОМНОЕ спасибо Адаричу Александру Евгеньевичу. Дай ему Бог удачи в бизнесе и процветания! Выплатил людям всё что по закону.От банка же наперёд!!! получила всю коммуналку до введения ВА, теперь начислен и поставлен под выплату весь депозит, сумма на карточке+ %.Всё честно, по совести. Низкий вам поклон, Александр Евгеньевич. Буду остслеживать где у вас банковский бизнес и приду к вам обязательно в ваш банк. Сейчас хаос и обман с Михайловским ощутила сполна, на фоне этого беспредела ваше достойное отношение к людям просто поражает.Удачи вам, Александр Евгеньевич и счастья!
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться