Минфин - Курсы валют Украины

Установить
13 апреля 2016, 9:00 Читати українською

Beyond Broke — чудовий проект на ринку online-банкінгу, який не має аналогів у всьому світі

Завдяки 3 рокам спроб та помилок, 60 працівникам, що працювали над проектом в різний час, мільйонним інвестиціям та незламну віру в проект, нарешті команда Beyond Broke випустила в реліз свою роботу під керівництвом Дмитра Софини (CEO Beyond Broke). 

 

 

Вітчизняна команда розробила для всього розвинутого світового on-line ритейлу, за допомогою тільки банківської карти,  функцію миттєвої покупки в кредит товарів та послуг.

З сервісом Beyond Broke тепер клієнтам майже всіх інтернет-магазинів доступна функція миттєвої купівлі в кредит, при цьому тільки швидкість та прозорість оформлення, без «традиційної» кредитної волокіти та «годинних» телефонних розмов з банком. 

Разом з Андрієм Головченко (CEO Kaznachey), на базі платіжної системи «Kaznachey» (kaznachey.ua — партнери, що здійснюють операції з банківськими картками при купівлі товарів та послуг в Інтернеті в 52 країнах світу), додали функцію оплати «в розстрочку».

Інтеграція на рівні платіжної системи, а саме «корзина», робить це рішення ще більш привабливим як для банків-партнерів, так і для інтернет-магазинів саме через простоту цього рішення.

Це могло б здатися неймовірним, але з Beyond Broke в виграші всі: клієнт, магазин, банки та платіжні системи.

Річ у тім, що коли клієнт переходить на посадкову сторінку beyondbroke.com.ua та вводить свої персональні дані, для замовлення товару або послуги, ми передаємо запит по протоколах API на всі банки-партнери, а вони одразу ж повідомляють клієнту доступний ліміт на карті та можливий кредит. 

 
Якщо ж жоден з банків не надав миттєвий кредит по тій чи іншій причині, то сервіс запропонує ще 2 варіанти.
Один з яких —  замовлення кур’єром картки вже з встановленим лімітом (по такій системі працює Альфа банк).
В іншому варіанті, клієнту буде запропоновано фінансову компанію, яка миттєво надасть кредит, але відповідно під великий відсоток.
 

В той час, коли банки борються за Вас, разом з Beyond Broke Ви вже купуєте!

Основним інвестором та партнером, який і став натхненником даного рішення є відомий в правових кругах керівник міжнародної компанії Magnuson Антон Присяжнюк. 

Вже зараз Ви можете протестувати це ІТ-рішення на українському сайті компанії. Також доступна можливість приєднатися до сервісу для банківських установ та великого рітейлу, та радувати своїх клієнтів новими можливостями.

Команда Beyond Broke сподівається, що випущений на весні 2016 року реліз пройде вдало, та  вона зможе розпочати свою діяльність і в інших країнах світу. 

Комментарии - 8

+
+10
Letos
Letos
13 апреля 2016, 9:32
#
Цікава штука, молодці автори!
+
+9
brigadirius
brigadirius
13 апреля 2016, 10:24
#
Після слів «оплати в кредит» стало не цікаво.
+
+9
DocJe
DocJe
13 апреля 2016, 10:25
#
Ну я особисто кредитами користувався то мені цікаво, а комусь цікаво депозитами займатись, чи купувати квартири, в кого на що вистачає :)
+
+12
brigadirius
brigadirius
13 апреля 2016, 10:32
#
Вся суть кредитної системи в одному анекдоті: Пришёл русский к еврею занять рубль до получки. Еврей согласился но с условием залога и отдачи двух рублей. Русский согласился. Отдал топор, взял рубль. А уже перед порогом, еврей дабы русскому было не тяжко возвращать два рубля сразу, уламал его вернуть один сейчас. Вышел русский из дома и думает: «Топора нет, денег нет, ещё и рубль должен. И что самое интересное всё по честному!»
+
+12
DocJe
DocJe
13 апреля 2016, 14:26
#
:) ну тому терба вміти користуватись кредитними ресурсом з розумов, щоб не було як в цьому анкедоті А то нажаль в нас народ не користуєтсья кредитами правельно, ось мені треба було на фірму 3 ноутбуки зробити, я оформив кредит, фірма заробила за цей період і я все відбив, або треба було придбати товар який по скидки йшов вже остані партії, а коштівне було, купив і перекрив витрати ціною ;)
+
0
IVAS
IVAS
13 апреля 2016, 17:43
#
Есть понятие кредит, а есть рассрочка. Рассрочка на 5-20 платежей часто осуществляется без переплаты и «соль» заложена в штрафах если ежемесячный платеж пропустишь. Т.е, если умело пользоваться, порою это удобно
+
0
brigadirius
brigadirius
14 апреля 2016, 11:46
#
Платити одразу завжди дешевши чим в розстрочку. Розстрочка по суті той же ануїтетний кредит. В бізнесі, згоден бувають випадки коли кредит корисний. Споживчий кредит корисним не буває ніколи. Якщо людина не здатна заплатити певну суму коштів за якусь річ, то як вона буде здатна заплатити за неї за більший проміжок часу, та ще і з відсотками. (Я не розглядаю випадки коли в разі різкої девальвації, кредит може бути вигідним).
+
+1
Nline
Nline
13 апреля 2016, 11:32
#
Не вижу ничего плохого в оплате с помощью услуг кредитования.
Главное, чтобы выбор был обдуманный и заемщик понимал как он кредит будет возвращать.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться