Минфин - Курсы валют Украины

Установить
11 февраля 2016, 13:20 Читати українською

Діамантбанк оновив дизайн преміальних платіжних карток

Діамантбанк розпочав випуск преміальних банківських карток Visa в оновленому дизайні, виконаному відповідно до фірмового стилю банку. Усі картки випускаються за стандартами міжнародної платіжної системи Visa International та мають підвищений рівень безпеки.
 
Держателі преміальних карток від Діамантбанку мають можливість розраховуватись у торговельно-сервісних підприємствах по всьому світу, знімати готівку в банкоматах будь-якої країни у потрібній валюті, а новий вишуканий дизайн картки підкреслить статус та вподобання її держателя.
 
Нагадуємо, що Діамантбанк випускає преміальні картки Visa трьох класів: Gold, Platinum та Infinite. Кожен із видів випускається у певній колірній гамі, а в основі розробленого дизайну лежить дерево, як символ життя, росту, достатку, розвитку та стабільності. Окрім високоякісних технологій та сучасного яскравого дизайну, держателі преміальних карток Діамантбанку мають додаткові переваги: ексклюзивні знижки та пропозиції від Visa, членство у клубі преміальних привілеїв та бонусів DiamantClub, послугу Visa Explore, Сoncierge Service тощо. Персональний доступ до дистанційних банківських сервісів відкриває широкі можливості управління своїми рахунками, здійснення платежів та переказів у режимі 24/7.
 
На сьогоднішній день регіональна мережа Діамантбанку нараховує 91 відділення по всій території України. Детальну інформацію про усі відділення банку можна дізнатися на сайті банку або зателефонувавши до інформаційного центру за номером 0 800 308 303.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться