Минфин - Курсы валют Украины

Установить
9 декабря 2015, 12:31 Читати українською

Процесинговий центр ПУМБ завершив впровадження технології безконтактних платежів PayPass від MasterCard

(ПУМБ) успішно  пройшов сертифікацію з емісії безконтактних карток міжнародної платіжної системи MasterCard Worldwide, а також з обробки операцій з використанням безконтактної технології PayPass. Крім цього, для надання повного функціоналу з випуску та обслуговування карток PayPass від MasterCard, Процесинговий центр ПУМБ успішно завершив сертифікацію термінального обладнання, що надає можливість Банкам-партнерам здійснювати еквайринг платіжних карток PayPass.

«Ми пропонуємо нашим партнерам розширити можливості кредитних і дебетових карток їхніх клієнтів за рахунок випуску безконтактних карток PayPass від MasterCard. Така картка дозволяє власнику оплачувати покупки всього за 5 секунд, що значно швидше, ніж уже звичний спосіб оплати через торговий термінал», – зазначила Юлія Шатрова, Начальник Процесингового Центру ПУМБ.

Тепер банки-партнери Процесингового центру ПУМБ мають можливість випускати та обслуговувати для своїх клієнтів карти, які дозволяють оплачувати покупки одним дотиком до торгового терміналу. 

Крім того, Процесинговий центр ПУМБ тепер може обробляти операції безконтактних карт PayPass від MasterCard, випущених іншими банками. В Україні картою PayPass від MasterCard можна розплатитися вже в більш ніж 1500 торгових точках і в метрополітені м. Києва. 

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться